We organiseren twee keer in het jaar een sponsor rit.

Elk jaar rijden we voor Stichting Hamba, sinds 2016 een onderdeel van SOS Kinderdorpen. Freddy en zijn vrouw Jolanda organiseren deze dag al jaren met plezier en sobat Johny is al enkele malen met zijn Countrydrivers Motorvakantie bij het kinderopvang op visite geweest met zijn gasten om een extra donatie te doen.

En we organiseren een Motorvrienden ride out, vanaf 2017, voor Child Support Indonesia d.m.v lotenverkoop onder het aantal deelnemers. De loten worden verkocht door Ineke en Jan (IndoTV) die op de opendag van Toko Neba waar hun stand hebben staan.

Vanaf 2011 zijn we als Indo Motorvrienden Club Pengendara ook lid van Vereniging Honi ’42 ’49. We openen het motorseizoen altijd bij het monument en op 15 augustus herdenken we de oorlogsslachtoffers Ned-Indië.

De vereniging heeft tot doel de oprichting en duurzame instandhouding van het monument te   ‘s-Hertogenbosch, ter herdenking aan de slachtoffers van de Japanse bezetting en de Bersiap in het voormalig Nederlands-Indië (1942-1949).

Op 15 april 2017 helpen we mee met het organiseren van een benefietavond voor Stichting Teman Teman Sehati. Zie voor meer informatie op deze website.