Mustaman memorial rit 

We willen op deze manier geld inzamelen voor een school in Indonesië waarbij John Mustaman een belangrijke rol heeft gespeeld. Hij heeft ze jaren geholpen met het onderhoud van het gebouw en een schoon water project gestart. 

 

DGR Nijmegen

In september rijden we mee met de "The Distingwished Gentlemen's ride" mee.
Hiermee doen we een bijdrage om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor de gezondheid van mannen, en in het bijzonder voor onderzoek naar prostaatkanker en programma's rondom zelfmoordpreventie.

Voor meer informatie kijk dan op hun website: www.gentlemansride.com

 

HONI '42-'49 

Vanaf 2011 zijn we als Indo Motorvrienden Club Pengendara ook lid van Vereniging Honi ’42 ’49. We openen het motorseizoen altijd bij het monument en op 15 augustus herdenken we de oorlogsslachtoffers Ned-Indië.

Voor meer informatie kijk dan op hun website: www.honi.nl

De vereniging heeft tot doel de oprichting en duurzame instandhouding van het monument te   ‘s-Hertogenbosch, ter herdenking aan de slachtoffers van de Japanse bezetting en de Bersiap in het voormalig Nederlands-Indië (1942-1949).

Toko Neba

Tijdens de Heideweek in Ede organiseren de gebroeders Herben een Motorvriendenrit. Dit doen ze al enkele jaren met veel plezier. De start en eind is altijd bij Pasar Toko Neba. Met het opgehaalde parkeergeld doen we een kleine bijdrage voor Child Support Indonesia.

Na de rit kunnen we met zijn allen even snuffelen over de pasar, en onder het genot van al het lekkere eten, luisteren naar de muziek en wie nog pufff heeft de poco2 dansen.

Voor meer informatie kijk dan op hun website: www.tokoneba.nl/pasar